50 Nijansi Pive

Pronađen čovjek koga su šokirali Parovi!

To da smo svakodnevno izloženi nekom novom čudu je postalo apsolutno normalno, ali čudo o kome ćemo pričati u ovom tekstu nas je zaista sve iznenadilo, šokiralo i ostalo u nevjerici jer smo zaista bili uvjereni da je to jednostavno nemoguće.

Naime, ekipa našeg portala je spronašla i stupila u kontakt sa osoba koju je šokirao oralni sex u žeivom prijenosu rijalitija Parovi na HAppy televiziji! Da, vjerovali ili ne ta osoba postoji. Mi smo bili sigurniji da ćemo prije dokazati postojanje drvarskog Drekavca, Banjalučanina koji ne krivi izbjeglice, Glamočanina koji ne radi u gradskoj upravi, ali eto desilo se to da smo pronašli nešto što nismo ni tražili.

Ova osoba nas je zamolila da joj ne odajemo ni pol,  ime prezime ni inicijale jer ne žleli da je ljudi smaraju porukama i da postaje medijska ličnost, jer u današnje vrijeme nije jednostavno biti jedini ni u čemu. Mi ćemo to ispoštovati, ali moramo priznati da smo od danas spremni na sve i da nas više ništa, ali stvarno ništa ne može iznenaditi.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar