50 Nijansi Pive

ALARMANTNO PONAŠANJE OMLADINE: Izbačena sa koncerta zbog nedoličnog ponašanja

To da je današnja omladina u najmanju ruku čudna i da su njihove navike takve da bi trebalo da se ispituju govori i činjenica da je nedavno jedna djevojka izbačena sa pop koncerta zbog ponašanja potpuno neprimjerenog ovakvom događaju.

Kako smo saznali od ljudi koji su to veče bili zaduženi za obezbjeđenje djevojka je od samog početka koncerta bila sumnjiva…

-Ona je došla među prvima i stala je na sami početak, zajedno sa još jednom drugaricom. One su bile vesele i vidjelo se da su nestrpljive da sve počne.  Kada je koncert počeo drugarica od te djevojke je pokušala da napravi selfi s njom, da ih snimi za story kako pjevaju, ali ova se otimala, samo je slušala koncert, pjevala, plesala i sve i jednu pjesmu otpjevala od početka do kraja zajedno sa izvođačem.

Oni navode da je situacija eskalirala kada je pjevač sa bine primjetio da djevojka niti jednog trenutka nije izvadila mobilni telefon da ga snimi, fotografiše, da slika sebe u kadru s njim zbog čega se jako uvrijedio i pozvao obezbjeđenje da djevojku izbace.

-Ona je bila vidno zbunjena, ali kad smo joj objasnili u čemu je stvar i sama je priznala da je pogriješila.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar