50 Nijansi Pive

Banjaluka postala evropska prestonica maratona!

Iako nije uspjela postati evropska prestonica kulture, Banjaluka je nedavno dobila malo drugačiju, ali jednako laskavu titulu zbog koje će postati planetarno poznat grad. Naime, od prije nekoliko dana Banjaluka je evropska prestonica maratona!

Ovu laskavu titulu, našem gradu, dodijelio je Mark Raner, predsjednik Svjestke zajednice trkača koji je ovim povodom izjavio da ne postoji grad koji bi ovu titulu bolje nosio i koji ju je više zaslužio.

-Dugo smo vijećali koji grad bi mogao da ponese ovu titulu, razmišljali smo o velikim svjetskim metropolama, a onada nam je neko spomenuo Banjaluku, gradić za koji niko od nas nije čuo, ali kada smo saznali da se tamo svaki vikend, pa i češće održava jedna trka odlučili smo da upravo Banjaluci dodijelimo ovu titulu.

Na naše pitanje šta za naš grad znači oba titula on je odgovorio da će se od sada trke održavati svakog drugog dana, tokom cijele godine i da bi to trebalo da bude podstrijek i za onih 53 građana Banjaluke koji nikada nisu učestvovali ni na jednoj trci,te nisu dobili zahvalnicu ili medalju za učestvovanje.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar