50 Nijansi Pive

Banjalučanka na društvenim mrežama podijelila fotografiju rođendanske torte bez fondana!!

Roditelji koji su nedavno proslavljali rođendan svoje djevojčice napravili su pravi haos na društvenim mrežama i u privatnom životu jer su objavili fotografije torte i kolača koje je napravila baka za svoju unuku. Slike su bile isključivo iz kuće i ispred kuće. Svi korisnici kako Fejsa tako i Instagrama bili su u najmanju ruku zapanjeni.

Zabrinuta majka se nakon sakndala izvinila svima, kako rodbini, tako i prijateljima, a posebno kumi Jeli koja je za taj dan specijalno radila nokte na profilu nokti Danica.

-Jednostavno nismo mogli odoljeti baki koja je insistirala da napravi tortu, baš onu sa tri kore i filom od margarina. Fondana nije bilo, a ni mrvica, osim onih od mljevenih orasa. Zamislite niti slika omiljenog lika iz crtanog filma, rekla je ova mlada majka.

Majku su na svim društvenim mrežama blokirali profili Sanja kolači i torte, Torte i tortice Slađana, kolači i sitni kolači Dobrila, Proslave rođendana Cvrčak i mrav kao i igraonica Miki Maus i sin.

Kada malo bolje razmislimo, sigurni smo  da je ovo njoj svekrva namjerno podvalila.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar