50 Nijansi Pive

Дубоко извињење програмера потресеној бањалучкој публици!

С обзиром на пометњу коју су направили, програмери су се обратили бањалучкој публици, а ми њихово извињење преносимо у цјелости:

-Људи, као гласноговорник ИНИТ ЦОНФ 2019, морам вам се свима лично извинити што смо направили грешку у опису ере/династије из које Бански двор потиче.

На порталу Фронтала објавили су текст у ком, у кратким цртама пише, да Град Бањалука треба да реагује пошто смо Бански двор ставили да потиче из доба аустроугарске -> хттпс://њњњ.фронтал.рс/кад-нема-двоглавог-орла-бански-двор-постаје-аустроугарско-наслијеђе

Пошто смо ИТ области написали на енглеском, овим путем се извињавамо. Сходно томе на конференцији теме су из сљедећих области:

– облачно рачунање

– дубоко учење

– блокланци

– тестирање

Још једном се извињавамо свима који су морали дјецу у другу собу да пошаљу, све ћемо исправити, те ако не оперемо образе, конференцију помјерити у парк Младена Стојановића, који је саграђен у доба Византије.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar