50 Nijansi Pive

Opština Jezero dobila laskavu titulu!

U opštini Jezero ovih dana je bilo veoma svečano jer je Načelnici opštine uručen sertifikat svemirski brod godine. Dogovoreno je i  da će ona sa svojim timom u toku sledeće godine posjetiti Mars.

Kako ističe ova dama sve je nekako ispalo spontano.

-Zaista nisam mogla ni sanjati da ćemo dobiti ovakvu titulu jer je konkurencija bila veoma jaka. Zlatnog enterprajza mi je uručio kapetan Pikard lično, te mi obećao da će se nove epizode Zvjezdanih staza upravo snimati u Jezeru, ali i u Šipovu. Dobila sam čvrsto obećanje da će neki naši sugrađani biti stalni članovi posade.

Nagrada je stigla zbog jedinstvene fotografije koja je nastala sasvim slučajno, a njen autor je poznati fotograf Daba.

U razgovoru sa autorom fotografije koja je zapanjila centar NASA saznali smo mnogo zanimljivih detalja. Daba je inače direktor tv Mrkonjić Grad i dugogodišnji novinar. On nam je rekao da je u stvari poslao fotografiju Jezera koja je mnogo ličila na krater na Marsu.

-Jako sam zadovoljan nagradom i dogodine ću poslati fotografije Balkane koja podsjeća na jedno mjesto na mjesecu, ali detalje neću otkrivati da me konkurencija slučajno ne bi iskopirala.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vozač avtobusa za Šipovo

Dodaj svoj komentar