50 Nijansi Pive

Nova nagradna igra: Tražimo šampiona u ganjanju papira!

Nakon što se veoma uspješnom pokazala nagradna igra tokom koje su naši sugrađani morali skupljati fiskalne račune i slati poštom, što je okarakterisano kao svojevrstan vid borbe protiv sive ekonomija, naše vlasti su odlučile organizovati još jednu nagradnu igru pod nazivom: “POSTANI ŠAMPION U GANJANJU PAPIRA”.

Putem ove nagradne igre želi se stati u kraj nesposobnim šalterskim radnicima koji nisu u stanju da izađu na kraj sa najobičnijim zahtjevima stanovništva.  Do kraja ove godine svi oni koji u narednom periodu treba da riješe neku pairologiju za nekretnine, automobil ili bilo šta slično treba da se prijave.

Takmičenje starta od 1.1.2020 godine, a pobjednik je onaj kome za njegovu papirologiju bude potrebno najviše papire, najviše ovjera i najviše vremena.

Onaj ko pobjedi biće godinu dana oslobođen čekanja na šalterima, plaćanja taksi i papirologije, a šalterski radnik koji bude najviše zavlačio će na isti vremenski period biti poslat na neplaćeno odsustvo.

Prijavite se i srećno!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar