50 Nijansi Pive

ŠOK u salonu vjenčanica Fortuna u Banjaluci

Banja Luka ponovo u šoku. Iako je Skupština u toku ona je ovih dana bila potpuno u drugom planu, a sami zante koliko je to teško. Naime, danas je u salon vjenčanica Fortuna ušla prelijepa djevojka koja je rekla da se udaje i ostaje ovdje. Radnice su na početku mislile da se šali, ali ona ih je brzo razuvjerila.

-Moj budući suprug i ja poznajemo se još od osnovne škole, ja sam iz Svodne, a on iz Novog Grada. Mnogo se volimo i jednostavno smo htjeli da svoju ljubav krunišemo brakom. On radi kao referent u Opštini, ali smo se ipak odlučili da živimo kod mene i da se bavimo poljoprivredom.

Radnice su se smješkale aludirajući na to da je mlada trudna, pa mora da se uda, ali nisu bile u pravu. Ljubav je ipak pobjedila.

-Radim ovdje godinama i ovo je jedinstven slučaj. Ovo je prva mlada koja se nije udala iz interesa te ćemo morati pozvati gazdaricu. Ne usuđujemo se iznajmiti venčanicu, jer gotovo da je nemoguće da se mlada ne udaje negdje u zapadne zemlje, još se i ne udaje, nego rekla bih da se ženi. Nadasve na prazan stomak što je kod nas rijetkost, istakla je zabrinuta radnica.

Gazdarica je odlučila da joj pokloni vjenčanicu te su joj i gazdarica i radnice obećale da će doći na svadbu. Ispratile su je sa suzama u očima. Neka ljubav uvijek pobjedi.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vozač avtobusa za Šipovo

Dodaj svoj komentar