50 Nijansi Pive

Banjalučanin iz Rosulja ima sjajnu metodu kako da dijete nauči dijelove grada!

Iako smo dobili čvrsta uvjeravanja iz Ministarstva prosvjete da više nije potrebno dodatno raditi sa djecom nakon škole odlučili smo da se i lično uvjerimo u to, te smo posjetili jednu prosečnu banjalučki porodicu. Ovaj put odlučili smo se za Rosulje. Domaćin nas je dočekao kafom i naravno rakijom te u opuštenom razgovoru nam objasnio kako stoje stvari.

Generalno gledano ne moramo mnogo da radimo s malim, ali ipak imamo mi svoje metode kako da mu najlakše objasnimo neke teže teme. Evo danas su iz predmeta Banja Luka se gradi imali lekciju dijelovi Grada Banja Luka. Mi to u našoj kući radimo mnogo jednostavnije nego oni u školi kao što se i sami možete uvjeriti, a to izgleda ovako.

-Sine Mejdan je dio grada gdje živi tetka Milja iz Drvara. Borik je gdje živi ćića Mića iz Petrovca. Na Petrićevcu živi teta Ćoća iz Ključa. Prija Dragica iz Mrkonjića živi na Paprikovcu.

-A tata, tata, da li kum Đuro iz Glamoča živi u Glamočanima.

-Ne sine, on je iz Glamoča, znači, strogi centar.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vozač avtobusa za Šipovo

Dodaj svoj komentar