50 Nijansi Pive

Na snagu stupa novi zakon o naplati putarina

Na putu Banjaluka Prijedor uskoro počinje naplata putarine, naime: prema riječima dilpomiranog postavljača kamera Nikice Lažeka iz direkcije za puteve, sektor za prisaobraćaj i premoštavanje skelom, odsjek izmještanja i postavljanja reklamnih naplatnih kućica, resor ladičarstvo  –  na magistralnom putu M4 u mjestu Orlovci biće postavljene naplatne kućice za naplatu putarine.

Kako saznajemo od Nikice, narod se već dugo vremena vozi besplatno putem, Ili se opametio ili nema novca za kaznu ili je DUAL REFLEX neispravan (smeta mu rosa izgleda), iz sektora za prisaobraćaj sumnjaju na radar ipak, te smo stoga odlučili postaviti ove kućice kako bi prestali sa konstantim ulaganjem u ovu dionicu magistralnog puta, a povrata novca nigdje.

Nema razloga za zabrinutost – putarina neće biti velika. Spekuliše se tu negdje 0,001 % prosječne budžetske plate ili 50 % prosječne penzije, što iznosi 94,4 % prosječnog boračkog dodatka. Pažljivo smo proračunali putarinu kako bi sve kategorije putnika mogli da plate, naveli su iz sektora za prisaobraćaj.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar