50 Nijansi Pive

Šokantno priznanje majstora koji je probušio vodovodnu cijev na Mejdanu!

U Banjaluci je prije par dana ponovno bilo opsadno stanje, a uzrok tome je bila probušena vodovdna cijev na Mejdanu zbog čega nije bilo pitke vode cijeli jedan dan.

Već danima se raspravlja o tome ko je krivac za ovaj nemili događaj i šta se zaista desilo, a u našu redakciju je stiglo šokanto priznanje bageriste koji je cijev probio. On se javio sa željom da se izvinisvim stanovnicima Banjaluke i da se na neki način opravda.

-Niko osim mene nije kriv za katastrofu koja je zadesila moj grad, ali u svoju odbranu želim da kažem da ja nuopšte nisam kvalifikovan za ovaj posao jer sam završio privatni fakultet i imao sam nekoliko časova obuke vožnje bagera.  Ovim putem se još jednom izvinjavam svima koje je moj postupak poremetio.

Poslodavac ovog majstora je izjavio kako je svjestan da je rizikovao kad je na ovo mjesto zaposlio nekoga sa završenim privatnim fakultetom, te da je naučio lekciju.

-Od sada zapošljavam samo one koji su završili državne fakultete ionako imam zaista veliki broj prijava za posao na svakodnevnoj osnovi. Ovo mi se više neće ponoviti.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar