50 Nijansi Pive

Šok i nevjerica u gradskom prevozu- Banjalučanin ustao da bi sjela starija gospođa!

U jutarnjim časovima, na jednoj od mnogobrojnih linija gradskog saobraćaja u Banjaluci, desilo se nešto neviđeno- mladić je ustao kako bi sjela starija gospođa.

Sve se odigralo na opšte zaprepaštenje svih prisutnih. Samoj gospođi je pozlilo od šoka. Poslije pružanja medicinske pomoći, izjavila je da ovo do sada nikada nije doživjela i da strahuje da ovaj mladić nije imao čiste namjere. O svemu je obavještena i policija, koja je u popodnevnim časovima privela mladića, čiji su inicijali K. N. Poslije višečasovnog ispitivanja, došli su do zaključka da je za sve kriv kućni odgoj. To je bio pokazatelj da treba saslušati i ostale ukućane. U toku je saslušanje.

Viši inspektor za kriminalitet i teški kriminal Jovan Sumnjatić sazvao je konferenciju za medije gdje je izjavio: ,,U današnje vrijeme biti vaspitan je teško krivično djelo, jer vi kao pojedinac prkosite masi. Lično, nemam ništa protiv vaspitanih i lijepog kućnog odgoja, ali naša dužnost je da štitimo interese društva. Vaspitanje odavno nije društvena kategorija”- kratak i jasan je bio gospodin Sumnjatić.

Bilo kako bilo, građani Banjaluke nemaju mira. Od policije zahtjevaju određivanje pritvora za K. N. Po gradu se priča da je cijela porodica za psihijatrije, ali je problem što Republika Srpska, pa i Bosna i Hercegovina, nemaju dovoljno stručnog psihijatra da riješi ovaj težak slučaj oboljenja koji nazivamo kućni odgoj.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar