50 Nijansi Pive

Čekao posao, pa se zaposlio na birou!

Uvaženi građanin grada Zvornika, koje po njegovom ličnom zahtjevu nećemo imenovati, poslije godina čekanja i traženja posla preko biroa-zaposlio se na istom.

-Poslije dugogodišnjeg čekanja mogu reći da sam zadovoljan. Dobio sam posao po svojoj mjeri. Uz to, osjećam se kao kod svoje kuće. Ovdje sam proveo dosta vremena i upoznao sve zaposlene, sa kojima imam izuzetno korektan odnos, dok se sa nekima čak i privatno družim, izjavio je vidno uzbuđen za lokalnu radio stanicu.

-Sigurni smo da smo dobili pouzdanog i sposobnog kolegu, izjavila je radnica biroa. Na njene riječi nadovezala se još jedna radnica rekavši kako očekuje dosta od novog-starog kolege, pogotovo što ima dovoljno iskustva da pomogne mlađim radnicima.

Brojne godine čekanja nisu ugasile entuzijazam i izbrisale osmijeh sa lica. Sa prosjedom kosom i izboranim licem, uvjerava nesrećne građane kako ih čeka brzo zaposlenje. Ili dobro glumi, ili zaboravlja svoj životni put. Ili je prosto savladao svoj posao, godinama čekajući na drugoj strani šaltera.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar