50 Nijansi Pive

Isključili ga iz Udruženja biciklista jer je vozio biciklističkom stazom!

Banjalučanin Mirko P. nedavno je doživio nevjerovatnu neugodnost i to od onih od kojih se najmanje nadao. Naime, on je donedavno, godinama bio član udruženja biciklista i jedini je koji je iz istog izbačen i to samo zato što je primjećen kako vozi bicikl, biciklističkom stazom.

Predsjednik ovog udruženja kaže da su Mirkovo ponašanje već neko vrijeme pratili, da je nakupio mnogo negativnih poena, a da je vožnja biciklističkom trakom bila posljednja kap koja je prelila čašu.

-Naše udruženje prati ponašanje svih naših članova, pomno pratimo kako se ponašaju u saobraćaju i da li su uopšte dostojni da budu dio našeg udruženja.  Mirka smo pratili već neko vrijeme, primjetili smo da uvijek vozi pravom stranom ulice, nikada ne vozi na trotoaru, a na semaforu čeka zajedno sa automobilima, ne sa pješacima. On je nakupio zaista mnogo negativnih poena, a kad smo vidjeli da kroz Borik vozi biciklističkom trakom, znali smo šta nam je činiti.

Predsjednik je izjavio da se Mirko nije uklapao ni po nekim uopštenim stavovima, kako ne smatra da je bolji od ostalih jer vozi bicikl.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar