50 Nijansi Pive

Organizatori Povorke ponosa u Sarajevu uputili apel Srbima!

U nedjelju, 8. septembra se održava prva Povorka ponosa u Sarajevu, a organizatori iste su ovih dana objavili apel sa željom da sve prođe u najboljem redu, bez incidenata.

Saopštenje koje su poslali medijima prenosimo u cjelosti:

“Ispred organizatora i svih onih koji će u nedjelju prošetati Sarajevom kao dio Povorke ponosa želimo ukazati na nekoliko mjera bezbjednosti koje bi svi oni koji žele doći trebalo da ispoštuju, da bi šanse za nerede sveli na minimum.

Iako je Povorka ponosa mjesto na kome bi svi trebalo slobodno da iskažu svoja uvjerenja, ovim putem apelujemo na sve koji su planirali ponijeti zastave, majice, kape, šalove koji na sebi imaju neka obilježja srpskog naroda da to ne čine jer smatramo da nam ni sva policija koju smo angažovali u tom slučaju ne bi pomogla da prošetamo u miru i bez incidenata.

Svjesni smo činjenice da su prava srpskog naroda u Sarajevu na nivou homoseksualaca, ali ipak molimo da se oni za svoja prava ne bore na ovom mjestu.

Ako se u Sarajevu ikada održi Parada Srba mi ćemo je zdušno podržati i nećemo donositi naša obilježja. Časna pionirska”

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar