50 Nijansi Pive

Banjaluka u strahu: VIđen čovjek koji ide pješke na posao PO KIŠI!

Banjaluka je ovog kišnog dana na nogama, u strahu od osobe, krajnje neobičnog ponašanja koja je primjećena na Mejdanu. Policija je u potrazi, a građani se mole da ostanu u svojim domovima i na radnim mjestima te da što manje izlaze na ulice.

-Jutros smo dobili prijavu kako je na Mejdanu primjećena mlađa ženska osoba koja se pješke, sa kišobranom kretala u pravcu Gradskog mosta, a većina onih koji su u svojim automobilima bili zaglavljeni u koloni su nam prijavili ovu neobičnu pojavu na koju smo mi odmah reagovali, rečeno nam je iz policije.

Oni su dodali kako je policija na nogama da se utvrdi kretanje ove osobe, da se hitno sprovede na ispitivanje i da se vidi kakve su mu namjere.

-Mi iskreno vjerujemo da se radi o psihičko nestabilnoj osobi, angažovali smo stručnjake, ljekare koji su spremni da reaguju kada ga pronađemo. Jer ko još ide pješke na posao po ovom kijametu, u Banjaluci?! Samo psihopata!, zaključio je izvor iz policije.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar