50 Nijansi Pive

Prvačića izbacili iz škole na Starčevici zbg nedoličnog ponašanja majke!

Prvi školski dan u Osnovnoj školi na Starčevici nije prošao očekivano, ovaj svečani događaj pokvarila je situacija koja se desila jutros, kada su čelnici ove škole odlučili da izbace jednog prvačića zbog nedoličnog ponašanja njegove majke.

Naime, kako nam je rečeno u ovoj pkoli, na licu mjesta , oni su se odlučili na ovaj potez zato što žele da unjihovu školu pohađaju djeca čiji roditelji poštuju pravila ponašanja i koji znaju cijeniti prave vrijednosti.  Na naše pitanje šta se konkretno desilo u ovom slučaju, predstavnici škole su nam dali pomalo šturo objašnjenje, jer kako su naveli slučaj još nije završen.

-Mi svake godine organizujemo prijem prvačića nekoliko dana prije zvaničnog početka školske godine, nakon toga pratimo profile društvenih mreža roditelja đaka da vidimo kako su ispratili taj dan. Upratili smo da je majka djeteta koje smo izbacili, na FB stranici objavila samo jednu fotografiju sa prijema i to fotografiju na kojoj se škola uopšte ne vidi. Isto tako, na sam prijem došla je obučena u casual kombinaciji, nije otišla čak ni na frizuru, ni na šminku, a ni na nokte, rečeno nam je u ovoj školi.

Oni su naglasili da su joj odlučili dati još jednu šansu, prvog dana škole, ali nakon što su primjetili da je gospođa došla u pratnji supruga, nije povela bake, tetke, kumove, sve vrijeme je držala dijete za ruku i niti jednom nije izvukla telefon iz torbe, znali su da to dijete nije za njihovu školu.

-Nama treba neko ko zna šta se u današnje vrijeme cijeni, a ova majka to sigurno nije.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar