50 Nijansi Pive

FENOMEN: Vratili se sa ljetovanja bez fotografije sa bazena!

Mladi bračni par sa Starčevice, koji se  nedavno vratio sa ljetovanja u Turskoj gdje su imali “all inclusive” aranžman doživio je neviđenu neugodnost od strane bliskih prijatelja i rodbine koji su ih optužili da nisu ni bili na ljetovanju u Turskoj već vjerovatno u Crnoj Gori ili Makarskoj.

Razlog koji su im naveli za ove teške optužbe je to što ne moraju niti jednu fotografiju sa bazena iz prostog razloga što se na bazenu nisu ni kupali.  Oni su za naš portal izjavili da se nisu nadali takvoj reakciji te da su preduzeli sve mjere da ne bi nešto pogriješili, ali da se opet desilo.

-Fotografisali smo se svaki dan, kačili na društvene mreže da neko ne bi pomislio da smo oteti, prije puta smo na mreže stavili i pasoše sa avionskim kartama, ali ope su nas optužili da lažemo samo zato jer nemam fotografije sa bazena, rekli su nam vidno uznemireni.

Oni su dodali da ovim činom nisu nikoga htjeli uznemiriti te da jednostavno isu razmišljali jer ni jedno ne voli kupanje u bazenu.  Oni su se ovim putem javno izvinili svima, a od agencije preko koje su išli su zatražili spisak putnika na kome su i njihova imena kao dokaz.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar