50 Nijansi Pive

OTKRIVAMO: Banjalučani krivi za propalu turističku sezonu u Hrvatskoj?

Kao što svi sigurno dobro znate, jer neke se stvari ne mogu sakriti, turistička sezona u Hrvatskoj je načisto propala, a u razgovoru sa Ministrom turizma ove zemlje smo pokušali dokučiti šta je pravi razlog tome.

– Sve smo uradili da naše plaže, a i smještaj prilagodimo građanima susjedne nam države od kojih uvijek očekujemo najviše. U marketima cijene parizera i paradajza bile su kao u Zoki komercu u Banjaluci , ali ništa. Izdali su nas. Prema poslednjim informacijama saznali smo ipak da su nas izdali oni najdraži, političari. U jeku rezervacija otvorena je Delta gdje su svi iz regiona morali da troše i kupuju tako da im nikako nije moglo ostati novca za more. Ako pri tome dodamo da im ovo nije bila izborna godina i nije bilo stranačkih plaćenih posjeta moru, odgovor se sam nametnuo, rekao nam je Minstar.

On tvrdi da se razlog krije i u tome što većina Banjalulačana štedi novac ne bi li se provozao avionom Ryanaira na neku od evropskih destinacija.

-Fotografije sa mora na instagramu više nisu najpopularnije, sada se uglavnom traže slike oblaka i dijela krila aviona, zato ljudi novac radije troše da se provozaju avionom nego da odu na ljetovanje. Sljedeće godine ćemo ovom problemu pristupiti na malko drugačiji način inače smo propali, zaključio je za kraj.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar