50 Nijansi Pive

Ispovijest čovjeka koji je ženu izvukao iz pakla mamećih grupa!

Mameće grupe su u posljednjih par godina apsolutni hit među ženama širom BiH, ali i regiona. One uglavnom služe za komunikaciju između majki, dijeljenje savjeta, recepata, druženje… Kada sve to pogledate rekli biste da u njima nema apsolutno ništa loše, ali stvari su mnogo komplikovanije nego što se čine.

U to se na svojoj koži osjetio tridesetdvogodišnji M.T. iz Čelinca čija supruga je završila u raljama jedne ovakve grupe zbog čega su ispaštali i on, ali i njegova maloljetna djeca. Na jedvite jade smo ga uspjeli nagovoriti da svoje bolno iskustvo podijeli sa nama. Bio je štur, ali smo uspjeli da doživimo pakao koji je prošao.

-Kada je moja supruga ostvorila Facebook i učlanila se u te neke grupe bio sam zaista srećan zbog nje pošto je većinu vremena provodila u kući sa djecom, nije imala nikakav društveni život, a ja sam većinu dana provodio na poslu, započeo je svoju priču ovaj mladi gospodin.

-U početku je sve izgledalo bezazleno, ona se povremeno dopisivala s tim nekim ženama koje bi je savjetovale kako da skida djeci temperaturu, šta da  kuha za ručak, koju seriju da gleda i slično. Nakon nekog vremena stvari su se u potpunosti oteli kontroli. Mi više nikada nismo ručali zajedno, jedini kuvani obrok koji bi vidio jeste kada mi stigne notifikacija da mi je supruga lajkala neki recept. Djecu više nismo vodili doktoru, liječili smo ih bijelim i crvenim lukom, senfom,  a kupus smo privijali na sve što bi zaboljelo.  I odnos između nas dvoje se prilično promijenio.

Ovaj mladi čovjek kaže da je na kraju morao preuzeti drastične mjere, pa je pisao admisnistratorima svih tih grupa i zaprijetio im da će ih tužiti za nanošenje teških duševnih boli ukoliko njegovu suprugu ne izbace iz istih.

-To su na kraju i uradili, moja supruga nikada nije otkrila pravi razlog, misli da je to zato što je objavila post da djecu vodi na vakcinu. Neko vrijeme je bila tužna, ali polako prebolijevai život nam se lagano vraća u normalu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar