50 Nijansi Pive

Čudo u Ribniku nadomak Banjaluke!

U Ribniku nedaleko od Banjaluke još uvijek je na snazi haos i nevjerica. Mnogi govore da su znali da će ovo se desiti kad tad, ali na to niko nije bio u potpunosti spreman. Naime, ovoga jutra je meteorolog iz Ribnika javio da je voda na izvoru rijeke Ribnik SLANA.

Odmah je na lice mjesta izašao i stručni tim te zatekao radnike u Previji koji su užurbano radili na izgradnji solane.

Kako su nam rekli bilo im je veoma teško da povjeruju sopstvenim očima pa su porazgovarali sa straim alasom Mladenkom Ribićem, jednim od najstarijih u Ribniku i okolini. On je istakao da su za cijelu situaciju krivi „oni iz fly fishingy“ jer su zbog njih počeli da dolaze gosti iz cijelog svijeta,

Upravo zbog toga su starosjedioci odlučili da prave apartmane, a našao se neko pametan da posoli Ribnik, a i Sanu. Stručnjaci kažu da su u pitanju minerali, ali mi svi dobro znamo da je neko dobro posolio.

Jedan od mještana prije neki dan je upecao dva brancina, a time se pohvalio svojim kolegama ribariba kao i porodici i prijateljima koji su još uvijek u šoku. Ljudi kažu da pastrmke nema ni na vidiku.

-Juče je moj kolega u Vrbljanima upecao oradu i svi smo mislili da je neko u Sani traktorom zgazio mladicu, pa je bila spljoštena. Kontaktirao sam institut za vode smješten u selu Crkvenu, ali nisu bili u mreži, rekao nam je za kraj Mladenko.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar