50 Nijansi Pive

Apel stanovnika Budžaka i Trna: Ne želimo biti zakinuti!

Stanovnici banjalučkih naselja Budžak i Trn su ovih dana uputili zvaničan apel gradu jer se, kako sami navode, osjećaju izopšteno i izolovano od ostatka grada.

U ime svih stanovnika ova dva naselja, za naš portal je govorio Milenko Topalović koji je cijeli razgovor počeo oštro i žestoko.

-Mi smo stanovnici Banjaluke kao i oni sa Mejdana, Starčevica ili iz Centra, dosta nam je da nas se smatra građanima drugog reda i zato smo odlučili da stvari podignemo na novi nivo.  Naime mi ovih dana samo slušamo o tome kako je Banjalučanima iz svih priušteno nekoliko dana besplatnog uživanja u dobroj muzici, a nas ko šiša. Kod nas se nije čulo ništa, nemamo o čemu da pričamo sa prijateljima iz ostalih naselja na kafama.  Osjećaj je zaista stravičan. Nadali smo se da ćemo čuti makar malo Dragane Mirković, ali ni to se nije desilo.

Milenko je rekao da je on Gradskoj Upravi podnio zvaničan dopis u kome se navodi da se u budućnosti pojača muzika na svim koncertima koji se dešavaju na otvorenom da bi i oni mogli nesmetano uživati te da je to jedino fer.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar