50 Nijansi Pive

Građani BiH masovno odustaju od odlaska u Njemačku i Sloveniju! EVO šta se promijenilo.

Već danima medijima kruži šokantna vijest koja dolazi iz Sarajeva.

Naime, sklopljen je dogovor o formiranju Savjeta ministara iako se  vjerovalo da on nikada neće biti formiran i zbog čega je većina građana polako napuštalo zemlju.

Ovakvim raspletom najviše su šokirani građani ispred Ambasade Slovenije, gdje su svi u nevjerici cijepali i palili pasoše. Kako rekoše, ipak ostajemo, vjerujemo našim političarima i ovo su uradili isključivo zbog nas.

-Prvo što ću da uradim, je da ću kupiti krave i vraćam se na selo, rekao je jedan od okupljenih.

Zatečeni su bili i ljudi iz dijaspore koju su se zatekli ovdje na odmoru koji su masovno, saznavši za ovo, počeli da čiste svoja ognjišta s namjerom da ostanu ovdje.

-Danas sam zvao poslodavca u Njemačkoj, dao sam otkaz, jer ostajem ovdje, jer sam siguran da ovdje u ovoj sada našoj uređenoj državi mogu da zaradim mnogo više.

Zabilježeno je i na graničnim prelazima da su velike gužve na ulasku u zemlju, kako reče pripadnik granične policije čak i onaj bumerang koji smo bacili prije godinu dana prema evropskoj uniji danas oko 17.00 vratio se u zemlju.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar