50 Nijansi Pive

Zašto policija RS nabavlja helikoptere?

U posljednjih nekoliko dana uveliko se priča o tome kako policija Republike Srpske planira da kupi nekoliko helikoptera, a naša ekipa se raspitala za šta će ih tačno koristiti.

Iz izvora veoma bliskih policiji dobili smo neke sasvim logične, ali i neke iznenađujuće odgovore koje zaista nismo očekivali. Jedan od onih koji su nam potpuno logični je taj da će policija pomoću helikoptera pratiti saobraćaj i naplaćivati mito putem posebne sajle koju će spuštati vozačima. Ovo će biti sigurno najefikasniji način jer apsolutno neće biti načina da se pregovara.

Drugi razlog ovoj nabavci je taj što je policija RS poznata po tome da su veliki obožavaoci Alana Forda posebno Grunfa čija izreka “ko leti vrijedi, ko ne leti ne vrijedi” je njihov moto i sad su konačno riješili da nabave prevozna sredstva koja će im ići uz moto.

Treći razlog kupovine helikoptera jeste da se iz njih svakog drugog dana bacaju baloni i konfete ne bi li se ljudima uljepšao život i vratio osmijeh na lica.

Ima i onaj četvrti razlog o kome se priča, a to je da će se helikopterima voziti neke savjetnice da bi lakše odlazile u Grac i Beč u šoping, te da bi se što kraće zadržavale, ali mi u to iskreno ne vjerujemo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar