50 Nijansi Pive

Banjaluka: Gosti na svadbi šokirani repertoarom napustili slavlje!

U jednom od poznatih svadbenih salona u okolini Banjaluke, prošlog vikenda se odigrala prava pravcata drama kada su se gosti na svadbi, veoma uvrijeđeni pokupili i napustili slavlje, zbog, kako su naveli, šokantnog repertoara benda.

Šef sale ovog salona kaže da nikada u svojoj karijeri nije popijeno i pojedeno manje na jednoj svadbi jer su gosti već u devet uveče napustili salu. On navodi i kako je svadba od samog početka bila pomalo neobična i da mu je donekle jasno zašto su se gosti odlučili na ovaj potez.

-Svadba je bila neobična, nije bilo peškira, nije imenovan stari svat, djeverovi, ništa… Mladenci su bili u nekom čudnom fazonu, kako smo čuli nisu se čak ni vjenčali u crkvi tako da smo znali da će nešto krenuti po zlu. Jedna od stvari zbog koje su se gosti žalili jeste što je naručivanje pjesama bilo zabranjeno, ali su se nadali da će bend svirati one dobro poznate pjesme: “Danas majko..”, “Pevaj ujko, pevaj rode…”, “Sestra mi je poručila”, ali to se nije desilo, rekao nam je šef sale.

On je dodao da je sve eskaliralo kad je bend objavio kako neće svirati ni Zenicu bluz, a ni Moji su drugovi biseri rasuti, te da će narodnjaci biti sporedni.

-Nakon te objave 95% svatova se pokupilo i napustilo veselje, a mladenci su sa kumovima do duboko u noć slavili uz onu drogošku muziku, zaključio je šef sale, koji je naglasio da mu je to bila jedna od najtežih svadbi ikada odrađenih, ne fizički nego psihički.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar