50 Nijansi Pive

Uputstvo za odlazak u Zoki komerc 7. dio

Dok vozite svoja kolica i vodite računa da li će vas Mlađo zgaziti viljuškarom gledajte prema svom ljubimcu. Ukoliko ste imali sreće samo ćete spakovati svoje namirnice u gepek. Ako niste imali sreće i zakačeni ste isto tako postupiti, ako je vaš ljubimac u voznom stanju. Ako imate kasko ipak sačekajte zapisnik policije, ali samo tada. Ne prijavljujte štetu radnicima Zokija, jer iako imaju video nadzor vrlo lako će vam objasniti da je baš vaš automobil bio u mrtvom uglu, a iako je viđeno koje auto vas je zakačilo neće se vidjeti registarski broj, jer kamere rade u poznatoj kineskoj rezoluciji.

Napokon brzo će neko markerom na paketu od banana da napiše i na vidno mjesto okači kako sami odgovarate za svoj automobil. Ipak duboko vjerujući da su vam uslišene molitve napustite lagano, ali lagano parking Zokija, jer možda je Mlađo napustio viljuškar i sada prešao u kamion i vrti ga po parkingu. Na izlasku sa parkinga kupite ikonu ili bar brojanicu i pomolite se Bogu da se bezbedno uključite u saobraćaj, jer to je gotovo nemoguće bez pomoći onog gore.

Ako ste se uključili, već na prvom semaforu ćete shvatiti da ste mnogo uštedili te da bi mogli neku lovu da uložite u sebe napokon i naravno prvo što vam pada napamet jeste fantastična banjalučka pijaca. Naravno kao iskusan Banjalučanin parkirajte na parkingu ispred Tropika, niste ludi da dajete marku za parking. Ako je zatvorena prva kapija ne gubite nadu, uđite na drugu kapiju, ali ipak parkirajte bliže prvoj kapiji, otvoriće oni nju kad tad. Naime, Tropikovi radnici samo su htjeli zatvaranjem prve kapije da vas obeshrabre da potrošite markicu, ali… Prošetajte lagano prema pijaci i već na trotoaru i biciklističkoj stazi možete da kupite priglavke i da uživate u raznolikoj ponudi naših izlagača.

Kad vidite šta je sve u ponudi možda vam se probudi i preduzetnički duh. Ipak nastavite dalje. Razumljivo da vas je bar dvojica i više zbog onih kolica u Zokiju te imate dvije varijante obilaska pijace. Prva i uvijek lakša je da odmah svratite u poznatu kafanu kod Mice i počnete ulaganje pive u sebe. Naravno nakon već treće ture mora naići bar jedan školski, radni ili pak drug iz vojske koji je takođe sa ekipom krenuo u obilazak. Dok trepnete već će vam sto biti mali i privlačićete drugi da slažete sve te energetske napitke. Kada već vidite da vas noge slabije slušaju pri trećem odlasku u WC Mica će vas umilim glasom upozoriti da ona već mora da zatvori, jer je kafanu otvorila ujutro u 1 već sa dolaskom prvih pijačnih nakupaca. Nakon što ste već uložili dovoljno energenata u sebe, platite račun, a za onu marku koju ste uštedili za parking molio bih vas da uložite pravilno i pozovete bar jedan humanitarni broj.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar