50 Nijansi Pive

Nezapamćen šok na Paprikovcu u Banjaluci!

Danas se na klinici za akušerstvo i ginekologiju pojavio bračni par rodom od Doboja sa neobičnim zahtjevom da se gospođa što prije porodi.

Brzo je urađen ultrazvuk koji je šokirao sve medicinske radnike u regionu. Ustanovili su da mlada nosi trojke te je brzo prebačena u porođajnu u kojoj su svjetlo dana nakon par sati ugledala dva dječaka i djevojčica Gospavica. Najstariji dječak ima 8 godina, ovaj drugi 4, dok je Gospavica najmlađa i ima samo 2 godine.

U kratkom intervjuu sa ocem saznali smo šta u stvari posrijedi. Ponosni otac ističe da su u braku već nekih desetak godina te su pri obećanjima u svakom izbornom ciklusu odlučili da dobiju bebu. Zbog neispunjenja obećanja jednostavno su bili prisiljeni da odgode rađanje djece, jer žive u skromnoj garsonjeri.

Ovaj put, ističe ovaj divni otac, kada su čuli da im je obećano 30000 maraka i da će otpisati taj kredit, ekspresno su odlučili da odu direktno na Paprikovac.

-Naravno, očekujemo i besplatne udžbenike za malog, jer njega ćemo upisati u treći razred te nadoknadu za višečlane porodice. Dugo smo se patili, ali eto i našim patnjama stigao je kraj. Hvala nadležnima. Garsonjeru ćemo prodati i uz ovih 30000, napravićemo topli dom za našu porodicu, a evo idu novi izbori, pa već razmišljamo i o novom proširenju, zaključio je otac za naš portal.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar