50 Nijansi Pive

NOVO PRAVILO: Žene koje iz prve parkiraju bočno dobijaju doživotnu vozačku dozvolu!

Od danas je na snazi novo pravilo za polaganje vozačkih ispita koje važi samo i isključivo za žene, bez obzira na starosnu dob i koliko su puta ranije polagale vozački .

Donesena je odluka da sve žene koje na polaganju ispita parkiraju bočno iz prve i bez asistencije komisije dobijaju doživotnu vozačku dozvolu koju nikada neće morati produžiti.  Ovo nam je saopštio jedan Perica Ručna koji nam je pojasnio odakle potiče ovakva odluka.

-Tokom 20 godina iskustva moram priznati da je ovakvih slučajeva bilo jako malo, možda bi stali na prste jedne ruke, ali odgovorno tvrdim da žena koja parkira bočno iz prve je spremna na apsolutno sve i nema sumnje da zaslužuje doživotnu vozačku dozvolu. Upravo iz tog razloga sam inicirao da se donese ovo novo pravilo u sve Auto-škole.

Povodom ove osluke kontaktirali smo i CIPS jer bi ova odluka mogla direktno uticati na njihov budžet, ali tamo su nam rekli da se ne sikiraju.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Potplaćeni Portparol

Dodaj svoj komentar