50 Nijansi Pive

Željko Mitrović traži da otkupi prava za prenos zasijedanja NSRS!

Medijski mogul, Željko Mitrović je otkako je završila Zadruga 2 u potrazi za programom koji bi bio jednako zanimljiv, kontroverzan i šokantan sa kojim bi podigao gledanost koja je ljeti inače nešto slabija i koji bi pomogao da premosti mrtvu sezonu dok ne krene nova Zadruga.  Upravo iz tog razloga, kako saznajemo, kontaktirao je Narodnu skupštinu Republike Srpske sa željom da otkupi pravo prenosa zasijedanja.

Iz izvora bliskih Mitroviću saznajemo kako je on oduševljen načinom na koji se komunicira u NSRS te smatra da je to ono što je tražio.

– Mitrović je uvjeren da zasijedanja NSRS imaju sve elemente koji su neophodni da bi se napravio dobar, popularan i intrigantan program. Tu su psovke, sukobi, prijetnje… Po njemu nedostaje neki ljubavni trougao te malo više fizičkih nasrtaja jednih na druge, ali on ne sumnja kako postoji velika vjerovatnoća da situacija iz epizode u epizodu kulminira. Isto tako on ima svoje načine kako da isprovocira situaciju, rekao nam je ovaj dobro obaviješten izvor.

Zasijedanja NSRS trebalo bi da se prikazuju na svim Pink kanalima, uz upozorenje da se zbog osjetljivog sadržaja ne preporučuje osobama mlađim od 75 godina.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar