50 Nijansi Pive

U Banjaluci se otvara prodavnica sa dizajnerskim kesama i etiketama!

Dobra vijest za sve Banjalučane koji drže do sebe i svog imidža na društvenim mrežama, naime kako saznaje naš portal, u starom zanatskom centru će se otvoriti prodavnica u kojoj će se prodavati kese i etikete luksuznih brendova tako da više neće morati moliti svoje prijatelje koji putuju u Dubai da mole prodavače u luksuznim radnjama da im poklone kesu ili etiketu.

Vlasnica ove prodavnice, Ljiljana Diorović kaže da je ispitivanjem javnog mnjena utvrđeno kako je potražnja za ovim artiklima u Banjaluci zaista velika te da očekuje dobru zaradu. Kako sama kaže, već je pronašla dobavljače sad samo čeka da sredi lokal pa da krene sa radom.

-U mom butiku moći će se kupiti kese svih poznatih brendova od Diora, Šanela, Luj Vitona pa sve do onih nešto povoljnijih, Gesa ili Zare, ali koji su uvijek traženi.

Ona je dodala da će kese biti povoljne, te da će ih svi moći priuštiti. To znači da u narednih nekoliko mjeseci možemo očekivati povećan broj dizajnerskih kesa na Instagram nalozima, lokalnih djevojaka. Pratićemo.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar