50 Nijansi Pive

Đokovića jedva odvojili od trave!

Organizatori jednog od najvećih teniskih turnira izjavili su kako će Novaku Đokoviću ispostaviti račun zato što je pojeo veliki dio trave na centralnom terenu gdje je igrao finale protiv Rodžera Federera zbog čega su imali dodatne izdatke.

-Mi smo svjesni da ga je meč protiv Federera veoma iscrpio i da je ogladnio, a da je trava sa teniskog terena jedno od njegovih omiljenih jela, ali on je ovoga puta zaista pretjerao. Mi uvijek imamo uračunate troškove trave za ispašu, ali on je ovoga puta zaista premašio naš budžet, rečeno nam je iz organizacije.

Novak se nakon meča izvinio organizatoru, ali kako je rekao nije mogao da se suzdrži jer je trava istog ukusa onoj travi koju mu priprema njegova supruga, koja nije prisustvovala meču pa je i to jedan od razloga zašto se nije mogao suzdržati.  Naglasio je da će sljedeće godine prije finala dobro jesti da se ne dovede u ovakvu situaciju ponovo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar