50 Nijansi Pive

Uputstvo za odlazak u Deltu – 5. dio

Naravno, još smo u Zokiju, inače moram napomenuti da je to posljednji krik moderne banjalučke arhitekture nazvan pridruživanje objekata. Veoma bitno je napomenuti da, ako idete sami, a ipak niste neki uspješni sportista, ne idete ni u teretanu, što je jako moderno u gradu na Vrbasu, mnogo vam je bitnije da ipak prvo kupite šampone ili sapune, što bi naš narod rekao, hemiju, ako imate potrebe za tim.

UPUTSTVO ZA ODLAZAK U DELTU

Jer ako ste natovarili svoje omiljeno voće i povrće teško ćete ta kolica izgurati na odjel, kako ono rekosmo, hemije. Ranije je tu radio jedan čiča koji je kukom izvlačio ta kolica, ali kasnije je prešao u Deltu obezbeđenje, poznatiji kao Bond. Dok je izvlačio, volio je da kaže, kuku meni, kuku tebi.

UPUTSTVO ZA ODLAZAK U DELTU 3. DIO

Takođe je najvažnije ne gledati na cijene, jer cijene svakog artikla su jeftinije nego u bilo kom tržnom centru, pa i od onih proizvoda koji su na famoznim, da kažem, akcijama. Popeli ste se uspješno, uzeli kozmetiku, sada pažljivo čvrsto držeći kolica siđite niz tu strminu, ako pođe po zlu, pustite kolica, jer namjenski je tu postavljena rafa sa kafom koja će ublažiti udarac.

UPUTSTVO ZA ODLAZAK U DELTU 4. DIO

Obavezno sada krenite ka jajima, ona su uvijek svježa. Pažljivo otvorite svaku školjku jer nerijetko se desi da fali jaje bar jedno, a obavezno je bar jedno razbijeno. Krišom otvorite drugu školjku u kojoj ima bar jedno čitavo i zamjenite jaje pri tome možete da zviždite recimo melodiju pjesme, Pukni zoro. Stariji sugrađani pričaju da su onomad znali naći i pile u školjci, ali to nije zabilježeno, jer nije bilo smart telefona. A sad se spremote za akcijski dio Zokija koji je nesumljivo hit, o tome u nastavku

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar