50 Nijansi Pive

Uputstvo za odlazak u Deltu – 4. dio

Šta poslije krune?

Ako ste mislili da vas je pivo iz Krune ošamutilo niste u pravu. Vi ste upravo prošli kroz niz vremenskih zona pa sada dok tražite svoje gaće na šprulji da biste došli do svoga četvorotočkaša osjećate se u najmanju ruku kao pilot boinga.

Po ulasku u automobil spakujte gaće u kasetu, a šprulju možete ostaviti i kod čovječuljka, on je još tamo. Smrknite se i brzo skrenite prema kružnom da vas ne bi šta upitao. Znam mrzovoljni ste i sada je vrijeme za pravi raj. Ali pazite, u kružni opet pažljivo i isključite se na prvom izlazu. Vaš automobil već prede, jer zna da idete pravo u Zoki komerc.

UPUTSTVO ZA ODLAZAK U DELTU 1. I 2. DIO

Nakon tri semafora već ste se privikli na staru Banjaluku i zaboravićete brzo ovo grozno iskustvo. Uključite se na velelepni parking Zoki komerca i dobro pazite gdje ćete parkirati, jer samo na najboljim mjestima nećete biti zakačeni nekim tamićem. Prije ulaska u Zoki najvažnije je da pažljivo birate kolica na kojima radi bar jedan točak, jer ćete vrlo teško savladati prepreke koje su pred vama.

Po dolasku iz Delte, same cijene u Zokiju će vas iznenaditi i ponašaćete se kao prosječan gastarbajter. Prvo idite do voća i povrća i redom sve ubacujte, jer što više birate tek kući će vam biti jasno da nije bilo svrhe da to radite. Samo iskusnije bake su tu već probrale i pažljivo opipale svaki paradajz, narandžu, a Bogami i papriku.

UPUTSTVO ZA ODLAZAK U DELTU 3. DIO

Ukoliko u Zokiju sretnete nekog imućnijeg poznanika ili komšiju, on će uporno okretati glavu od vas, nadajući se valjda ako on vas ne vidi da nećete ni vi vidjeti njega. Ako se ipak s njim sudarite kolicima što je u Zokiju gotovo nemoguće izbjeći obavezno će vas pitati gdje se nalazi neki skupi sir, jer je on tu prvi put i psovaće, kao, kad ja slušam ženu pa dođoh ovamo.

Da bi vas podsjetilo ipak da je blizu vas elita i samim tim i Delta u Zokiju su se pobrinuli i nabavili po izuzetnoj cijeni od 17,99 Šparoge. Znam da se to spominje u nekim američkim filmovima i presrećan sam što sam napokon to čudo vidio uživo. Još jedna bitna napomena za Zoki, uvijek, ali uvijek idite u paru, jer svaka kolica idu u krivo tako da jedan gura, a drugi manevriše

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar