50 Nijansi Pive

ŠOK: Na proslavi rođendana nisu istakli ime djeteta, gosti ostali zbunjeni!

Mladi bračni par Milan i Jelena, prošlog vikenda su proslavili prvi rođendan svog prvenca Leona, ali prema riječima gostiju, ali ii njih samih nije sve bilo onako kako su se nadali i kako su planirali i to zbog jedne nesmotrene pogreške zbog koje će se vjerovatno godinama kajati.

Iako su imali slatki sto, švedski sto sa kanapeima, balone u obliku broja 1, personalizovane kapkejkse sa likom malog slavljenika zaboravili su napraviti jednu elemntarnu stvar, stvati veliki natpis sa imenom djeteta zbog koga gosti nisu bili sigurni kod koga su tačno došli na rođendan pa su sve vrijeme bili zbunjeni, a to je naravno uticalo na atmosferu samog događaja.

Jelena kaže da je od samog starta bilo vidno da je gostima neugodno i da ne znaju kako da se ponašaju, ali da je vjerovala da će se uz piće i muziku opustiti. To se nije desilo.

-Iz ove perspektive ja zaista ne mogu da vjerujem da sam napravila takav prospust. Danima sam na instagramu gledala kako rođendane slave poznate mame, influensereke i blogerke i sve sam ispoštovala, ali sam u toj silnoj frci zaboravila napraviti natpis s imenom.  I to mi se zaista obilo o glavu. Ubuduće ću angažovati angeciju koja ništa neće propustiti slučaju, a i na fotografijama će ljepše izgledati kad ih tagujem, zaključila je ova mlada majka.

Ona kaže da je planirala da ponovi proslavu, ali da je muž odgovorio od te ideje.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar