50 Nijansi Pive

Hrvati pronašli način da turistima naplate vazduh!

Hrvati su konačno pronašli način kako da turistima naplate vazduh, a to je ono što su dugo priželjkivali.  Naime, kompanija Rimac koja se dosad bavila proizvodnjom električnih automobila osmislila je novi, revolucionarni izum koji će Hrvatima pomoći u ovom naumu.

Riječ je o posebnom apartiću, veličine privjeska za ključeve koga će svaki turista dobiti sa prijavom boravka. Funkcija aparata je da turistima mjeri broj udisaja koji će po završetku boravka biti naplaćeni. Iz Ministarstva turizma Republike Hrvatske rečeno nam je da je ovo sasvim logičan slijed događaja.

-Mi smo već decenijama svjesni činjenice kako je zrak na hrvatskom primorju za tri klase ispred svih ostalih zrakova na planeti. Svim turistima treba da bude čast šta ga imaju prilike udisati bar desetak dana godišnje. Stručnjaci su nam potvrdili i da je zrak ljekovit ima sjajne benefite po ljudsko zdravlje i sasvim je u redu da ga naplatimo.

Iz kompanije Rimac su nam rekli da su n aovom izumu radili godinama i da smatraju kako su ga usavršili do te mjere da ni jedan udah hrvatskog vazduha neće proći nezapaženo.

Cijena jednog udaha iznosiće 0,05 kuna i zato plitko dišite dok ste u Hrvatskoj.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar