50 Nijansi Pive

Zbog pada društvenih mreža očekuje se baby boom 2020. godine

Prije dva dana svijet j bio u apsolutnom mraku zato što su dvije omiljene društvene mreže Facebook i Instagram na nekoliko sati prestale sa radom.  Kako naš portal saznaje u cijelom svijetu je zavladala panika, a stručnjaci su već počeli predviđati posljedice ovog strašnog događaja.

Naime, prema riječima sociologa i naučnika iz raznih oblasti, u aprilu sljedeće godine, tačno devet mjeseci od ovog nemilog događaja možemo očekivati najveći baby boom ikada zabilježen. Naučnisi su u strahu da će se broj i ovako prenapučene planete Zemlje povećati za nevjerovatnih 35 odsto u nekoliko dana aprila naredne godine.

Naučnik Milorad Dosadnjaković je izjavio za strane medije kako svi već sada treba da se pripremamo za sve ono što će nam april naredne godine donijeti, treba da povećamo proizvodnju hrane, pitke vode, pelena i vlažnih maramica da nas ne bi dočekalo nespremne.  On je za naš portal rekao kako je dokonost zaista đavolje igralište i kako se iz dosade rijetko šta dobro desi.

-Društvene mreže su jedan od razloga zbog kojih nas zemlja još uvijek izdržava, a evo sad bi i to moglo biti narušeno. Mi smo poslali pismo Zuckerbergu da pripazi da se ovakve stvari više ne dešavaju jer bi moglo doći do katastrofalnih posljedica.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar