50 Nijansi Pive

Slovenci uputili protestnu notu Banjaluci zbog ukidanja Vajber stikera!

Iz Slovenije je odmah nakon odluke da će se “Sedam na jedan” stiker povući iz upotrebe stigla protestna nota u kojoj Slovenci izražavaju svoju zabrinutost i žaljenje te se pitaju da li su sve ove godine bili u zabludi, te da li su ih Banjalučani besramno lagali.

U pismu koje je stiglu na adresu Grada navodi se i kako bi ovo povlačenje moglo izazvati diplomatski skandal, a Slovenci zahtjevaju da im se u najkraćem roku dostavi zvanična statistika u kojoj je tačno navedeno koliko žena na jednog muškarca ima u Banjaluci. Povodom ove priče razgovarali smo sa Slovencem Gašparom koji svake godine odvoji nekoliko dana da posjeti grad na Vrbasu, ali kaže da će ove godine razmisliti.

– Zaista ne znam da li ću doći ove godine, osjećam se prevareno, jako sa m razočaran. Upravo taj omjer je jedini razlog što sam godinama dolazio na kratki odmor u vaš grad i sada saznajem da je sve to bila laž, jako sam povrijeđen kao i većina mojih sunarodnika.

Kako saznajemo, nakon ukidanja stikera, čak 60% Slovenaca koji su planirali odsjesti nekoliko dana u Banjaluci su otkazali svoj dolazak.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar