50 Nijansi Pive

Crna Gora za sve turiste obezbijedila besplatan probiotik!

Crnogorske vlasti su od ove godine uveli novu praksu koja će zasigurno obradovati sve one koji namjeravaju ljetovati na crnogorskom primorju. Naime, donesena je odluka da svaki turista na ulazu u Crnu Goru dobije besplatan probiotik.

Kako saznajemo, Crnogorci su na ovu odluku došli nakon što su shvatili da im je kanalizacija u svim primorskim gradovima, dolaskom tursita dodatno opterećena pa su odlučili da djeluju preventivno. Predstavnici vlast u nam rekli kako se nadaju da će ovaj potez spriječiti havarije koje se dešavaju svake godine.

-Konačno smo našli rješenje za preopterećen kanalizacioni sistem tokom ljetnih mjeseci. Svi turisti će na ulasku u zemlju dobiti probiotik koji bi trebalo da počnu piti odmah da bi se spriječile nezgode. Smatramo da smo sa ovom odlukom svi na dobitku i da ćemo uspjeti izbjeći neke probleme sa kojima se suočavamo decenijama. Važno je samo i da turisti budu disciplinovani, rečeno nam je iz izvora bliskih crnogorskim vlastima.

Ako idete u CG ove godine, obavezno uzmite probiotik na granici!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar