50 Nijansi Pive

Od sljedeće godine u Banjaluci će se održavati “Banjalučki dani, banjalučkih dana”!

Banjaluka bi od sljedeće godine trebalo da postane bogatija za još jednu muzičku manifestaciju koja bi trebalo da privuče sve ljubitelje dobrog zvuka.

Kao što svi veoma dobro znamo u Banjaluci postoji nekoliko manifestacija pod nazivom Banjalučki dani… pa nastavak možete dopisati sami. Organizatori su odlučili da od sljedeće godine objedine sve te manifestaciije u jednu koja bi trebalo da traje cijeli jedan mjesec. Na ovom velikom muzičkom događaju svake godine bi trebalo da nastupaju dobro poznati, svima dragi izvođači kao što su: YU grupa, Riblja čorba, Crvena jabuka i neprevaziđeno Zabranjeno pušenje.

Organizatori su za naš portal izjavili kako je ovo jedna od najboljih ideja te su uvjereni da će naići na odobravanje Banjalučana.

-Došlo je vrijeme da prestanemo da se dijelimo i da sve Banjalučke dane spojimo u jednu veliku manifestaciju.  Plan je da angažujemo najpopularnije bendove iz regiona i da oni naizmjenično, svako veče sviraju na Kastelu mjesec dana. Smatram da je to odlična ideja, jer kome može dosaditi jedna YU grupa, na primjer, rekao je u ime organizatora Mirko Jurić.

On je izrazio nadu da će ova manifestacija postati tradicionalna.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar