50 Nijansi Pive

Pronašli smo punoljetnog Bosanca koji nema zakazan termin u ambasadi Njemačke!

Iskreno, kad su nam rekli da ovakav čovjek postoji odmah smo to stavili u ladicu “izmišljene priče” jer mi se takvim stvarima ne bavimo, ali onda nas je kontaktirala njemačka ambasada koja je baš preko nas htjela doći do iste osobe ne bi li provjerili šta on tačno ima protiv Njemačke. E, onda smo se ozbiljno zamislili i krenuli u potragu.

Pronašli smo ga u jednom mjestu nedaleko od Novog Grada, zamolio nas je da mu ne otkrivamo identitet da slučajno ne bi došlo do međunarodnog incidenta zbog njegovog termina. Na prvi pogled rekli biste da je riječ o sasvim prosječnom stanovniku Bosne i Hercegovine, koji je potplaćen, jedva krpi kraj s krajem, izdržava porodicu i ne vidi nikakvu budućnost. Zbog toga nam je bilo još čudnije kako nije zakazao termin.

-To zašto ja nemam termin u ambasadi je samo moja stvar i ne treba nikoga da se tiče, ne razumijem zašto se digla kuka i motika, rekao je on.

Nakon što smo mu rekli da ga traže i predstavnici Njemačke, on je promijenio ploču i prestao biti drčan te nam priznao o čemu se tačno radi.

-Pasoš mi je istekao i nemam para za novi.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar