50 Nijansi Pive

Pronašli smo najhrabriju ženu i to u Mahovljanima!

O gospođi Miri slušamo već mjesecima, brojni njeni komšije, prijatelji i rodbina su nas kontaktirali da objavimo priču o njoj pošto je ona po njima najhrabrija žena na svijetu.  Kada smo ih pitali po čemu je Mira toliko posebna, oddgovorili su nam da je ona jedina koju znaju a koja nikada nije pomislila da joj nešto ostalo upaljeno kad izlazi iz kuće.

Stavili smo prst na čelo, zamislili se i zaključili da ni mi ne zanmo ni jedanu takvu pa smo krenuli put Mahovljana da upoznamo Miru.

Na prvi pogled abilo je jasno da je Mira potpuno drugačija od svih žena koje smo ikada srelibezbrižno je sjedila na svojoj terasi, pijuckala kaficu i rakiju smješkala se i to u ova teška vremena.

Mira kaže da se ona ne sikira ni za šta, da je jedonostavno takva po prirodi i da nikada ne razmišlja o tome da li joj je kad krene negdje ostala uključena pegla ili šporet. Na pitanje kako je to moguće odgovorila je da ona to rijetko koristi jer ne stiže.

-Ja to ni ne palim, nikad, zato se i ne sikiram.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar