50 Nijansi Pive

Beograđanin u Hrvatskoj nije doživio nikakvu neugodnost!

Jedan Beograđanin je početkom juna otišao sa porodicom na odmor i to po prvi put na hrvatsko primorje. Iako su se lijepo proveli, odmorili i vrijeme ih je poslužilo, nisu se mogli oteti dojmu da njihov automobil sa veoma jasno istaknutim srbijanskim tablicama niko nije dirao. Kući su se vratili bez ogrebotine.

On je za naš portal vidno razočaran izjavio kako ne može da vjeruje da je se baš njemu to desilo, odnosno nije desilo te da će razmisliti da li će ponovno otići u Hrvatsku.

-Godinama smo ljetovali u Crnoj Gori ili u Grčkoj, ove godine smo htjeli da odemo u Hrvatsku i iskusimo to njihovo čuveno gostoprimstvo. More jeste prekrasno, hrana je odlična, ali mi nismo dobili ono što nam je obećano. Niko nas nije vrijeđao na nacionalnoj osnovi, niko nam nije razbio šajbu na automobilu, niko ga ni ključem nije ogrebao iako je sve vrijeme bio parkiran na cesti. Duboko sam razočaran.

On kaže da je iskreno vjerovao da će iskusiti to gostoprimstvo koje je platio.

-Ne znam šta da kažem prijateljima i kumovima koji su mi rekli da sam hrabar što idem dole svojim automobilom, biće razočarani, neće me više gledati istim očima. Čak sam jedno veče u šetnji nosio dres Crvene zvezde, niko me ni pogledao nije. Ovo je zaista bila pogrešna odluka.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar