50 Nijansi Pive

Ministarstva rasprodaju vozni park!

Nakon informacije kako u BiH postoji čak 10 hiljada službenih automobila sva ministarstva su odlučila da malo po malo rasprodaju svoje automobile, da se modernizuju i da kupe električne trotinete.

Ovo nam je potvrdio jedan od vozača Ministarstva zdravlja koji strahuje za svoj posao.

-Načuli smo da će sve automobile resprodati i da će nabaviti one električne trotinete koji su sada moderni u cijelom svijetu, ali ne znamo šta to znači za nas i naše pozicije. Da li ćemo mi na tim trotinetima voziti naše nadređene ili će se oni voziti sami. U svakom slučaju, u ovom trenutku smo prilično zabrinuti.

On je napomenuo kako sve da ostanu na pozicijama njihov ugled će uveliko patiti.

-Ja živim u Drakuliću, vzač sam u ministarstvu već neko vrijeme i u selu uživam određeni ugled. Znate li vi kako mene komšije gledaju kad ja dovezem kući službeni automobil. Pa gledaju me kao boga. Šta ću ja s tim trotinetom? Gdje ću ja to voziti? kažem vam situacija zaista nije ni malo dobra i moramo pronaći način da to riješimo, ali ne znamo kako, zaključio je vozač.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar