50 Nijansi Pive

Banjaluka: Nije okačila fotografiju pasoša na društvene mreže, vratili je s aerodroma!

Jedna mlada dama koja nas je zamolila da joj ne odajemo identitet nedavno je doživjela veliku neugodnost kada je pokušala da se ukrca u avion za Alanju na banjalučkom aerodromu i to zboog jedne banalne greške za koju jednostavno ni sama nije mogla povjerovati da joj se omakla.

Naime, mlada Banjalučanka je svaki put kad je putovala fotografisala svoj pasoš zajedno sa avionskom kartom i to dijelila na svim svojim društvenim mrežama, a ovoga puta to je jednostavno zaboravila, ali nije ni slutila kakve će zbog toga posljedice snositi. Sa novinarom našeg portala podijelila je ovo tužno iskustvo.

-Prije nego što sam krenula na aerodrom sam naravno, kao i svaki put do tada fotografisala svoju kartu, ali nisam uspjela da je podijelim na društvenim mrežema, jer mi je internet konekcija bila jako slaba. Stavila sam je na Instagram, ali nisam uopšte shvatila da se nije objavila. Kada sam došla na kontrolu, zaposlenik mi nije tražio da mu pokažem kartu, ni pasoš, već samo fotografiju na internetu. Kad sam otvorila svoj Instagram shvatila sam da se fotografija nije učitala.

Djevojka kaže da je pokušala objasniti cariniku da je to prvi put da joj se dešava, pokazala mu je prave papire, pokazala fotografije svojih drugarice koje su je tagovale, ali on je ostao neumoljiv.

-Moje drugarice su sada u Alanji, a ja se kuham u Bnjaluci, i moj život u ovom trenutku zaista nema smisla, ali naučila sam važnu životnu lekciju.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar