50 Nijansi Pive

Prijedorčanin izašao iz ormara: Priznao svojima da je prestao piti!

Miloš Branković iz Prijedora prije nekoliko dana svoje prijatelje i rodbinu iznenadio je na jednom okupljanju kada je svečano objavio kako je prestao piti i kako alkohol nije okusio više od mejsec dana.  Mioš kaže da je to bio trenutak zbog koga mu je pao teret sa leđa,  ali da su rekacije njegovih bližnjih bile iznenađujuće.

Miloš kaže da su tih mjesec dana koliko je krio ovu informaciju od ljudi sa kojima je blizak bili najteži u njegovom životu i da nakon priznanja lakše diše, ali i da neki članovi porodice ovu vijest nisu prihvatili baš onako kako je očekivao.

– Majka me pitala jesam li bolestan i da li sam prestao piti po peporuci ljekara, dok je otac bio razočaran. Još uvijek nije prihvatio ovu moju odluku, ali ja se nadam da je on dovoljno otvorenog uma da shvati da sam se ja ovakav rodio, ali da sam te kad sada shvati koji je moj put te da sam ja i dalje njegov sin.

Miloš je posljednjih mjesec dana vodio dvostruki život, na proslavama je pio isključivo dok od jabuke u maloj čaši koji liči na rakiju, a sa većine okupljanja se izvlačio pod nekim izgovorom.

-Primjetio sam da me u posljednje vrijeme čudno gledaju te da su počeli nešto sumnjati i zato sam odlučio da im priznam da sam prestao piti i to svojom voljom. Dug je put ispred nasam, ali ja se iskreno nadam da oni mene vole baš ovakvog kakav jesam bez obzira na moja opredjeljenja.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar