50 Nijansi Pive

Presretači demantovali medije: Ipak ćemo primati mito!

Prije dva dana je u svim medijima osvanula vijest kako kako će u Bosni i Hrcegovini postati aktivni presretači na putu, tačnije, neobilježena policijska vozila koja će kontrolisati saobraćaj i koji će presretati vozila za koja procijene da su tokom vožnje prekršili zakon, ugrozili sebe ili ostale učesnike u saobraćaju.

Isto tako mediji su objavili kako opcija “dogovora” sa presretačima neće biti moguća, nakon koga su oni izašli u javnost sa demantijem. Predstavnik za medije u ime presretača, žustro je demantovao ovu vijest i izrazio nezadovoljstvo radom pojedinih medija.

-Mi zaista ne možemo da vjerujemo da su mediji u stanju napisati takvu glupost kakva je vijest o nemogućnosti dogovora sa presretačima. Tek što smo ih pustili u promet već nailazimo na prepreke, laži i podmetanja. Ovim putem obavještavam javnost da će sa presretačima biti moguć dogovor baš kao i sa svim ostalim služabama, ali se još uvijek pregovara o tarifi. S obzirom da smo mi u automobile uložili dosta novca, te da će održavanje takođe biti skuplje, pretpostavljamo i da će tarifa dogovora biti nešto viša, ali o tome ćemo vas obavijestiti u narednim danima.

Predstavnik presretača je na kraju zamolio medije da ne šire paniku.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar