50 Nijansi Pive

Zašto su komarci ljuti na Banjalučane

Ljeto nam je konačno stiglo, ali sa ljetom stigle su i on male napasti koje su ove godine posebno ljute i krvoločne. Da, pričamo o komarcima.

Banjalučani već danima kukaju kako su komarci ove godine nemilosrdniji nego inače i kako je jako malo načina na koje se mogu odbraniti. Odlučili smo da istražimo zašto su komarci ove godine posebno ljuti i šta možemo uraditi da ih oraspoložimo.  Smjestili smo se pored Vrbasa i čekali da sunce zađe pa da se pojave, a stigli su prije nego što smo očekivali.

Odmah smo im objasnili da dolazimo u miru i da sve što želimo jeste da prenesmo njihov glas i da pokušamo biti mirotvorci između njih i Banjalučana.  U početku su bili veoma skeptični prema tome jesu li naše namjere dobre, ali su ipak odlučili da sa nama podijele šta ih to muči.

Evo zašto su komarci ljuti na Banjalučane…

Gladni su

Ima ona dobro poznata izreka „Kad si gladan nisi svoj“, e pa komarci nisu svoji jer nemaju šta da jedu. Omladina je otišla, penzioneri su sve mršaviji, nedostaje im nutrijenata koi bih održavali vitalinima i zato u ljuti. Naglašavaju i da su svi na nekim detoksima i dijtama što im dodatno otežava da se zdravo i pravilno hrane.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar