50 Nijansi Pive

Političari odlaze na kurs kod Ljubiše Kobasa!

S obzirom na to da su naši političari željni znanja, da konstantno žele da uče i da nadograđuju svoje znanje, uopšte ne čudi što su u stalnoj potrazi za stručnjacima koji bi ih naučili neke nove vještine ili im pomogli da usavrše stare.  Upravo iz tog razloga, odlučeno je da političari BiH, angažuju Ljubišu Kobasa koji će im nekoliko puta mjesečno držati časove iz laganja.

Nakon što su vidjeli šta sve ovaj čovjek može, političari su jednostavno poželjeli da on na njih prenese bar malo svog znanja i vještina, ne bi li bili još bolji u svom poslu. Jedan od političara koji su se među prvima pretplatili na ovaj kurs je i Pero Laktašević, koji tek počinje karijeru u politici i želi da u ovaj svijet uđe što spremniji.

-Laganje je sigurno jedna od najvažnijih vještina koju svaki političar mora savladati i zato smo mi odlučili da nas tome uči najbolji od najboljih. Pa mi akd bi došli do tog stadijuma da upola onako uvjerljivo lažemo, niko nam ne bi mogao pera odbiti.

Laktašević je rekao da će kurs pohađati početnici, ali stariji i iskusniji kolege koji treba da obnove svoje znanje i vještine.

Ne znate ko je Ljubiša Kobas? Saznajte!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar