50 Nijansi Pive

MZ “Agino Selo” primjer za 27. vijek.

MZ “Agino Selo” je u zadnjih 10 godina ostvario veoma veliki napredak, može se reći nevjerovatan upoređujući je sa svim MZ u Evropi. Zaključno sa današnjom 2019. godinom infrastruktura ove mjesne zajednice modernizovana.

Ova mjesna zajednica je inače prva mjesna zajednica na području Grada Banjaluka koja je uvođenjem Blockchain tehnologije omogućila napredak u informatičkoj infrastrukturi za potrebe što bolje informatičke modernizacije ove mjesne zajednice.

Takođe u saradnji sa kompanijom Huawei radi se na pripremi instaliranja 5G mreže koja će omogućiti hologramsko pečenje jagnjadi i ostale velike mogućnosti ove tehnologije kao što je “Trenutni gradCki prevoz” – pod sloganom “U sekundi u centru grada i nazad”.

Ovo je mjesna zajednica koja je u proteklim godinama jedina obučila sve svoje mještane za djelovanje u vanrednim situacijama. Svakih pola godine na području ove mjesne zajednice organizuju se pokazne vježbe kako bi svi građani bili spremni za svaki vid elementarnih nepogoda. Oprema je prvoklasna.

Zbog svih ovih poboljšanja primjetan je povratak mještana, a postoje i slučajevi preseljenja pojedinih porodica iz MZ “Centar 2” u ovu mjesnu zajednicu zbog, kako kažu, veoma velikog poboljšanja uslova i u buduću besprijekornu povezanost mjesne zajednice sa centrom grada koju će omogućiti 5G tehnologija – “Trenutni graCki prevoz”

I posljednja zacrtana aktivnost je promjena naziv mjesne zajednice, kako bi sa novim nazivom bila kompatibilna sa budućim tehnologijama.

Piše: Goran Pivašević

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar