50 Nijansi Pive

Sveštenstvo stupa u totalni štrajk dok ime ne odobre poskupljenje krštenja i vjenčanja!

Sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve od ponedjeljka stupa u generalni štrajk u kome će biti sve dok im Sinod ne odobri poskupljenje krštenja i vjenčanja bar za 10% iako smatraju da je i to mala cijena za sav trud koji ulažu. Jedan od njih, Miroljub Voliparić, čija parohija se nalazi u okolini Čelinca kaže da nije u redu da sve poskupljuje samo da se njihove usluge uvijek isto naplaćuju.

-Zaista nije u redu da vi danas jedno krštenje plaćate manje nego frizuru ili večeru u nekon prosječnom banjalučkom restoranu. Pozvao sam sve svoje kolege da obustavimo rad sve dok se ne odobri povećanje cijena. Ovim putem bih zamolio sve ljude i svoje i ostalih parohija da se u narednom periodu ne vjenčavaju, ne zakazuju krštenja i ne umiru sve dok se ne uspostavi novi cjenovnik, rekao je otac Miroljub.

Na naše pitanje koliko je 10% na “daš koliko možeš” on je odgovorio da ljudi treba da daju 10% više od onoga koliko su planirati dati i to je to.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar